Verschillende typen vloeren schuren en lakken

Parket schuren en lakken
Een mooie parketvloer verdient een goed onderhoud. Parket schuren en lakken is voor ons dagelijkse kost. RRT vloeren is namelijk dé specialist op het gebied restauratie, reparatie, taxatie en onderhoud van vloeren. Een parketvloer professioneel onderhouden is een vak. Het is van belang dat u de juiste materialen gebruikt en ook de gehanteerde techniek is van belang. Zo zijn veelvoorkomende valkuilen het teveel wegschuren van uw vloer of het niet gebruikmaken van de meest geschikte materialen.

Een parket vloer schuren kan u zelf doen of laten uitvoeren door een goedbedoelende amateur. Dit heeft wel een aantal nadelen. Om te beginnen moet apparatuur gehuurd worden, waar men weinig ervaring mee heeft. Daarnaast is het voor een ongeoefende uitvoerder een lastige en tijdsrovende klus en wordt er vaak teveel van de vloer afgehaald. Hierdoor verkort de levensduur van de vloer aanzienlijk en komt het regelmatig voor dat er uiteindelijk alsnog een specialist moet worden ingeschakeld.

Professioneel eindresultaat
Als u door ons uw parketvloer laat repareren, restaureren of onderhouden bent u verzekerd van een professioneel eindresultaat. En weet u wat misschien nog wel het mooiste nieuws is? Onze prijzen zijn standaard zeer laag. Benieuwd naar onze standaard lage prijzen? U wilt een offerte? U heeft nog vragen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen: wij geven u graag een deskundig advies!

Om al die redenen is het beter direct een professional in te huren. Dat bespaart tijd, geld en ongemakken. Wij hebben jarenlange ervaring met het schuren van parket en voeren het werk daardoor snel en professioneel uit. En weet u wat misschien nog wel het mooiste nieuws is? Een professioneel geschuurde parketvloer is goedkoper dan u denkt! Mail of bel ons voor het maken van een afspraak. U vloer verdient een professionele behandeling!

Hout

Houten vloer schuren
Zelf een houten vloer schuren kan een lastig karwei zijn. U zult apparatuur moeten huren, werk uitvoeren dat u niet dagelijks doet en tegen onverwachte problemen aan kunnen lopen. Waarom besteedt u dit lastige werk niet uit aan de vakman? Iemand die dagelijks bezig is met houten vloeren en de klus snel en professioneel kan klaren? RRT vloeren is in Nederland dé specialist op het gebied van houten vloeren. Wij repareren niet alleen, wij voeren ook onderhoud uit, taxeren en restaureren iedere houten vloer.

Goedkope service
Wij schuren uw houten vloer niet alleen snel en professioneel: wij zijn ook nog eens zeer goedkoop. Bent u nieuwsgierig naar onze standaard lage prijzen? Wenst u van ons een deskundig advies? Neem gerust contact met ons op. Wij geven u graag een advies op maat en zijn er zeker van dat u tevreden zult zijn over onze service. Uw vloer verdient een professionele behandeling en u verdient het comfort van onze snelle vakkundige service!

 

RRT Vloeren