Lakken vloeren

Lakken parket?
U wilt uw parket laten lakken, omdat het slijtage plekken begint te vertonen? Of u heeft een nieuwe parket vloer laten leggen, maar deze nog niet gelakt? Wat uw vraag over parket ook is, RRT Vloeren weet het antwoord. Vloeren zijn onze specialisatie en door onze ruime ervaring weten we alles over de juiste behandeling van parketvloeren. Wij onderhouden niet alleen parketvloeren, wij repareren, restaureren en taxeren ook iedere (parket)vloer. Dat doen we voor zowel particulieren, bedrijven als instellingen.

Specialist
We zijn door onze kennis en ervaring dan wel dé specialist op het gebied van houten vloeren, maar dat betekent niet dat u bij ons duurder uit bent dan bij de concurrent. Wij geven u graag een deskundig advies over uw vloer. Of u deze nu wilt reparen, restaureren of onderhouden: u krijgt altijd een deskundig advies tegen een aantrekkelijke prijs. Bent u nieuwsgierig geworden en wenst u van ons een scherpe offerte? Of heeft u een andere vraag? Neem dan direct contact met ons op. Wij staan voor u klaar!

Lakken vloer

Lakken vloer?
Heeft u ‘lakken vloer’ ingetikt in uw zoekmachine, omdat u advies wilt over het lakken van uw vloer? Of wilt u de vloer van uw huis of kantoorpand laten laken? Dan bent u RRT vloeren aan het juiste adres. Al meer dan 10 jaar zijn wij dé specialist op het gebied van het onderhouden van houten vloeren. Door onze ervaring en expertise weten we welke laksoort het beste geschikt is voor uw vloer. Iedere vloer is anders en verdient daarom een specifieke behandeling.

Voordelen van de vakman
Als u het werk uitbesteedt aan de vakman weet u dat het werk vakkundig en snel gebeurd. U bent daardoor verzekerd van een professioneel resultaat en uiteindelijk voordeliger uit. Klantvriendelijkheid vinden wij zeer belangrijk. Dat zijn geen loze woorden, maar is het fundament van ons bedrijf. Wilt u een advies op maat? Heeft u nog vragen? Aarzel dan niet om ons telefonisch of per email te benaderen. Wij staan graag voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden.

RRT Vloeren