Restauratie

Een houten vloer die er slecht en versleten uitziet, hoeft niet meteen te worden vervangen. Wij kunnen zorgen voor een totale metamorfose van uw vloer.

Antieke vloeren
Antieke vloeren zijn vaak prachtige blikvangers in een huis of kantoor. Door ouderdom, intensief gebruik of ongelukjes zal een vloer echter door de jaren heen beschadigen. Wij kunnen ervoor zorgen dat uw antieke vloer weer in ere wordt hersteld. Omdat elke vloer anders is, komen wij graag eerst bij u op locatie om de huidige staat van onderhoud, het hout en het patroon te bekijken. Vervolgens kunnen wij u adviseren, hoe de vloer het beste gerestaureerd kan worden en wat hiervan de kosten zijn

Restaureren
Het restaureren van houten vloeren is nodig als de vloer zeer grote en diepe krassen of beschadigingen heeft, die met schuren niet meer te verwijderen zijn. Ook kan het zijn dat een vloer brand- of waterschade heeft die te ver in de houten vloer is getrokken.

Aanhelen
Het ‘aanhelen’ van een vloer is het uitbreiden van een bestaande vloer, bijvoorbeeld als u een muur, open haard of bar heeft verwijderd of als u een aanbouw heeft gerealiseerd. Er is dan een extra stuk(je) vloer nodig en het is dan belangrijk dat de uitgebreide vloer weer één geheel wordt. Wij zorgen hiervoor. Het beste resultaat boekt u hierbij als de hele vloer wordt geschuurd en behandeld.

Reparatie
Tijdens het aanhelen maar ook los hiervan kunnen wij versleten of beschadigde vloerdelen vervangen. Ook dan zorgen wij ervoor dat de vloer weer één geheel wordt.

RRT Vloeren