Onderhoud van verschillende vloeren

Onderhoud vloeren
Een professioneel onderhoud van uw houten- of laminaten vloeren is van groot belang. Door op regelmatige basis een professioneel onderhoud uit te voeren, voorkomt u schade op lange termijn. Daarnaast bent u verzekerd van een vloer die er altijd als nieuw uitziet. RRT Vloeren is dé specialist in Nederland op het gebied van het onderhouden, taxeren, repareren en restaureren van vloeren.

Expertise
Door onze expertise en ervaring zijn we in staat u te allen tijde een deskundig advies te geven. Hierdoor weet u vooraf exact welk eindresultaat kunt verwachten en tegen welke investering. Heeft u interesse in een professioneel advies? Wilt u een afspraak maken? Welke vraag u ook heeft, aarzel niet om telefonisch of per email contact op te nemen. Vloeren zijn onze passie en klantvriendelijkheid staat bij ons hoog in het vaandel. Wij staan u graag te woord!

Parketvloer

Onderhoud parketvloer
Een mooie strakke parketvloer kan de blikvanger zijn van uw huis of kantoor. Om die gewenste uitstraling te houden, is een goed onderhoud van uw parketvloer essentieel. Uiteraard kunt u zelf aan de slag om uw parketvloer te onderhouden. De nadelen zijn dat het onderhoud dan langer duurt en u wellicht niet de juiste technieken en materialen gebruikt. Waarom laat u het onderhoud van uw parketvloer niet over aan de specialist?

Professionaliteit
Door onze professionele materialen én gebruikte technieken bent u verzekerd van een perfect onderhouden parketvloer. Behalve dat het onderhoud vakkundig en professioneel wordt uitgevoerd, heeft u het voordeel dat het werk snel klaar is. Daarnaast werken wij werken tegen lage prijzen. Interesse in een deskundig advies? Heeft u nog vragen? Bel of mail ons, wij helpen u graag verder!

Houten vloer

Onderhoud houten vloer
Het onderhoud van een houten vloer is voor RRT Vloeren dagelijkse kost. Wij onderhouden, taxeren, restaureren en repareren al meer dan 10 jaar houten vloeren. Door onze ruime ervaring, kunnen we u optimaal van dienst zijn met een deskundig advies. Het onderhouden van houten vloeren is specialistisch werk. Zonder de juiste kennis is het een lastige en tijdrovende klus om de vloer op een professionele manier te onderhouden. Waarom laat u dit specialistische werk niet over aan de vakman? U bent dan verzekerd van een professioneel resultaat, het werk wordt snel gedaan én het hoeft echt geen fortuin te kosten.

Scherpe offerte?
Wij komen graag bij u langs om u te voorzien van een deskundig advies en het maken van een scherpe offerte. U zult verbaasd zijn hoe weinig het kost om binnen korte tijd een perfect onderhouden vloer te krijgen. Heeft u nog vragen? Bel of mail ons, wij staan u graag te woord!

 

RRT Vloeren