Onderhoud

Onderhoud verlengt de levensduur van uw houten vloer! Wilt u weten wat de beste mogelijkheden zijn voor úw vloer? Neem dan contact met ons op.

Periodiek onderhoud
Natuurlijk kunt u ook om de paar jaar uw houten vloer een ’tussenbeurt’ laten geven. Dit voorkomt dat u vroegtijdig uw vloer geheel kaal moet laten schuren. Wij verzorgen periodiek onderhoud voor particulieren, bedrijven en instellingen.

Milieuvriendelijk
Wij werken met milieuvriendelijke producten. Deze producten hebben ook het grote voordeel dat ze geen sterke geur achterlaten, zodat u na het drogen meteen de ruimte weer kunt gebruiken. Wij adviseren u graag over de verschillende mogelijkheden waaruit u een keuze kunt maken.

Groter onderhoud
Na verloop van jaren vertonen de meeste vloeren slijtageplekken en kunnen er kleurverschillen ontstaan. In veel gevallen is dit op te lossen door de vloer opnieuw te schuren en af te werken, zodat u de levensduur aanzienlijk kunt verlengen. Meer informatie vindt u op deze site bij schuren.

Voor het behoud van uw vloer is het belangrijk om hem optimaal te beschermen. Meer informatie vindt u op deze site bij afwerking.

RRT Vloeren